HTML

Celica Motorsport

A hogyanokról és a miértekről, a majdani csapatról, támogatókról, szponzorokról és hogy kivel-mit-és-hogyan és arról is amiről nem kéne.

Támogasd a csapatot!

Ha szimpatikusak a céljaink, és szívesen hozzájárulnál a sikerünkhöz, akkor örömmel fogadjuk támogatásodat.

A következő gombra kattintva PayPal-on keresztül ezt megteheted:

ITINER

Bogdán Lajos
36°20°823'5100'
lbogdan@illusionsmedia.hu

go2bamako.blog.hu
www.budapestbamako.hu

2008.08.19. 00:36 squall_

Karitatív

Humanitárius karaván

A futam minden évben kiemelkedő karitatív esemény Maliban és Mauritániában. Minden csapat ajándékokkal és adományokkal felszerelkezve érkezik a világ 5. és 6. legszegényebb országába.

Új év, új célok. "Kis ajándék, nagy segítség."

A szlogen szellemében 2008-ban nagyszabású gyűjtést kezdünk a mauritániai, valamint a mali szegények megsegítésére. A cél egy kamionnyi ajándék összegyűjtése, amit a Bamakoban és Nouakchottban élő emberekhez juttatunk el. A kamion már rendelkezésre áll.

 

Szamaras kocsis projekt

A felajánlott pénzadományokból pedig szamaras kocsit vásárolunk a Bamakoban árvaként felnőtt tizenéveseknek. Egy szamaras kocsil egy munkanélküli fiatalnak biztos megélhetést biztosít.

Az adományozási akció első részében cégek, vállalatok segítségét kérjük célunk eléréséhez. Szeptembertől a rajt időpontjáig a szervezők országos ajándékozási akciót szerveznek a nagyobb bevásárlóközpontokban. Az adománygyűjtést a Tibor és Tibor közhasznú sportegyesület önkéntesei koordinálják.

Címkék: ismertető karitatív


A bejegyzés trackback címe:

https://go2bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr45622323
Nincsenek hozzászólások.