HTML

Celica Motorsport

A hogyanokról és a miértekről, a majdani csapatról, támogatókról, szponzorokról és hogy kivel-mit-és-hogyan és arról is amiről nem kéne.

Támogasd a csapatot!

Ha szimpatikusak a céljaink, és szívesen hozzájárulnál a sikerünkhöz, akkor örömmel fogadjuk támogatásodat.

A következő gombra kattintva PayPal-on keresztül ezt megteheted:

ITINER

Bogdán Lajos
36°20°823'5100'
lbogdan@illusionsmedia.hu

go2bamako.blog.hu
www.budapestbamako.hu

2008.08.18. 01:18 squall_

Design váltás - várom a kritikákat

Hát ime...
Nem mondom hogy nem lehetne szebb, de jelenleg a célnak megfelel. Végül sikerült megértenem a blog.hu működését, ami nem volt olyan egyszerű mint gondoltam. Tegyük hozzá hogy nem sok közöm van a webdesignhoz. De ragadt rám ez az. Ja és megjegyzem h. az eredeti WP-brown sablont nem akartam túlcifrázni.

Remélem azért tetszik!
Lehet pontozni 1-10-es skálán. Ha jó sokan pontoztok a komment mezőben és persze részletessen, akkor a kommentezők között lehet, hogy kisorsolunk majd egy élményautózást a Celicával. Persze senki ne vegye igéretnek!
 

3 komment

Címkék: blog


A bejegyzés trackback címe:

https://go2bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr97620659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2008.08.24. 17:55:44

Jó a design. A komment részt is lehetne turbózni.

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2008.08.24. 17:59:57

Nem látszik a név az idő, mert fehér szinű, mint a háttér. De érdekelne hol lehet beállítani hogy a hozzászólónév, oldalcím, dátum egymás alatt legyen? Mert nálam egymás mellett van és sehol nem tudom. A Kommentek CSS résznél még nem jöttem rá. Talán a fősablonban?

squall_ 2008.08.24. 19:24:41

Hello!
Hát nálad a következőt találtam:
class="post vis_public",
ezt kéne neked a css kódban ugy állitgatnod, hogy megfeleljen és h. 3 sorba törje. De sztem ha egyszerüen mindegyiket külön külön közé teszed (mármint azokat a sorokat amik ezután -ig bezárolag vannak) már segiteni fog. Akkor már talán csak a szöveg elrendezéssel lehet baj.
Ha nem megy irj és segitek.
süti beállítások módosítása