HTML

Celica Motorsport

A hogyanokról és a miértekről, a majdani csapatról, támogatókról, szponzorokról és hogy kivel-mit-és-hogyan és arról is amiről nem kéne.

Támogasd a csapatot!

Ha szimpatikusak a céljaink, és szívesen hozzájárulnál a sikerünkhöz, akkor örömmel fogadjuk támogatásodat.

A következő gombra kattintva PayPal-on keresztül ezt megteheted:

ITINER

Bogdán Lajos
36°20°823'5100'
lbogdan@illusionsmedia.hu

go2bamako.blog.hu
www.budapestbamako.hu

2008.09.13. 16:05 squall_

Új szelek fújnak!

Hát a rövidke eltelt idő alatt azért történt néhány esemény. Többek között volt egy megbeszélés egy másik csapattal, kaptam elutasító válaszokat és persze pozitív visszajelzéseket is. Elkészültem az "anyaggyűjtéssel", amin nem más mint egy nagyon hosszú lista, médiatámogatókkal és lehetséges szponzorokkal, elérhetőségekkel. Ha napi eggyel sikerülne beszélnem se végeznék fél év alatt....Hát ezért jó ha többen segítenek.

A másik csapattal annyiban állapodtunk meg, hogy akkor egy cél érdekében indulunk. Mi leszünk azok, akik mindenhonnan közveítetenek. A versenyből és a túrából is. A másik csapatnak rendelkezésére áll egy olyan technológia, amivel napi 24 órában online képesek adni, akár a Youtube-ra is. A Nokia az már szponzorálja őket, eszközökkel biztosan. Ezenfelül kérdéses még náluk egy Ford szponzoráció, egy autó.

Megegyeztünk abban is, hogy egy reklámstúdió átveszi az imidzs ápolását illetve kialakítását, hiszen eddig nem nagyon beszélhettünk imidzsről(max. designról). Illetve a PR munkákra egy marketingest is munkába fogunk. Megjegyzem, ezek mind tőlük származó ötletek, de a közös célok eléréséhez szükségesek. A marketinges szerint ezzel már rég el vagyunk késve. Reméljük nincs igaza!


A változás annyit érint még, hogy akkor vagy ők lesznek a szervízcsapat vagy plusszban még egy autó elindul.

 

1 komment

Címkék: blog youtube verseny nokia online ford marketinges szervíz 24óra csapatstratégia szervízautó reklámstúdió


A bejegyzés trackback címe:

https://go2bamako.blog.hu/api/trackback/id/tr18662411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása